Автор:

головний редактор блогу Фінансової Академії Актив, креатор email-розсилок

СІМА доступна у всіх регіонах України

2016-12-13
2626

Здобути міжнародну фінансову кваліфікацію відтепер можна у всіх регіонах України: СІМА запровадила комп’ютерне тестування та інвестує у дистанційне навчання. Про це розповіла Наталія Вовчук — офіційний представник асоціації CIMA в Україні.

Привілейований Інститут Управлінських Бухгалтерів (Великобританія) продовжує розбудовувати партнерство з освітніми інституціями в Україні.

Це не лише стимулюватиме вітчизняних фінансових фахівців отримати знання від професійної організації-лідера, але й сприятиме розвитку регіональних бізнесів. Адже, фінансовий та управлінський персонал отримає доступ до дистанційного навчання. Експерти СІМА розробили онлайн-модулі для самостійної підготовки, що оптимізує витрати часу та коштів на навчання.

Складати іспити можна в авторизованих центрах Pearson VUE в форматі комп'ютерного тестування у багатьох регіональних центрах України. Зараз такі центри діють у Києві, Івано-Франківську, Тернополі, Харкові, Львові, Дніпрі, Миколаєві, Запоріжжі.

Ліцензію 2017 року на очне навчання за програмою «Сертифікат СІМА з управління ефективністю бізнесу» російською мовою в Україні отримали 3 нові партнерські організації асоціації СІМА.

Ліцензію на дистанційне навчання від асоціації СІМА має Фінансова Академія Актив

Розвиваючи напрямок професійної підготовки фахівців російською мовою, CIMA запустила нову програму другого, управлінського, рівня «Диплом з управління бізнесом», яка дає можливість подальшого професійного розвитку в рамках професійної кваліфікації CIMA фахівцям, які не володіють англійською мовою. Іспити за новою програмою вперше відбулись у листопаді 2017 року.

Нова програма була створена після проведення ретельних науково-педагогічних досліджень, а також глибокого аналізу реалій та потреб бізнесу. Експерти СІМА з екзаменування та змістового наповнення оновили і доповнили її таким чином, щоб програма була максимально актуальною та відповідала вимогам роботодавців і бізнесу в цілому.

Здобувачі кваліфікаційних рівнів СІМА – це дуже якісно підготовлені фахівці та бізнес-лідери, які здатні проводити глибокий аналіз, оцінювати ризики в будь-яких ситуаціях, приймати правильні рішення для розвитку бізнесу та кар’єри. Яскравим прикладом такого випускника СІМА є Посол Великої Британії в Україні Джудіт Гоф.

«Як ви знаєте я Посол Британії в Україні. Що ви, ймовірно, не знаєте, те, що я – бухгалтер. Працюючи в бізнесі та виконуючи функції дипломата, знання, отримані протягом навчання за програмами СІМА, дозволяли мені виконувати свою роботу максимально професійно». – наголосила в своєму виступі під час запуску програми Джудіт Гоф, Надзвичайний та Повноважний Посол Великої Британії в Україні.

«Нова програма дає можливість піднятись на вищий управлінський рівень повної кваліфікації СІМА, що наближає до повного членства. Диплом СІМА «Управління ефективністю бізнесу» еквівалентний Диплому CIMA Advanced Diploma inManagement Accounting». – підсумував запуск нової програми СІМА Директор в Росії, СНД Вадим Боженік.

Наявність Диплому «Управління ефективністю бізнесу» дозволить спеціалістам здійснити перехід на навчання за програмою професійної кваліфікації вже з третього, Стратегічного, рівня.

Що таке CIMA?

CIMA, The Chartered Institute of Management Accountants (Міжнародна асоціація фахівців в галузі управлінського обліку) заснована в 1919 році. Є провідною й найбільшою в світі професійною асоціацією фахівців з управлінського обліку. Налічує 227000 членів і студентів, які працюють у 179 країнах. Члени і студенти CIMA працюють на промислових і торговельних підприємствах, у державних установах і некомерційних організаціях.

CIMA тісно співпрацює з роботодавцями, проводить передові дослідження, постійно вдосконалює свій навчальний план, оновлює вимоги до фахівців з кваліфікацією CIMA і забезпечує їхнє подальше професійне зростання для того, щоб статус випускника CIMA і в майбутньому залишався найкращою рекомендацією для роботодавців, які шукають фінансово грамотних лідерів бізнесу.

Професіоналізм та етика лежать в основі діяльності CIMA, тому члени і студенти Інституту відповідають високим моральним і кваліфікаційним вимогам, мають стратегічне бачення розвитку бізнесу.

CIMA спільно з Американським інститутом дипломованих бухгалтерів AICPA заснувала статус сертифікованого міжнародного фахівця в галузі управлінського обліку CGMA (Chartered Global Management Accountant) з метою підвищення престижу професії фахівця з управлінського обліку. Цим статусом нагороджуються найбільш талановиті та цілеспрямовані фахівці з управлінського обліку, що володіють знаннями і здібностями для інтенсивного розвитку бізнесу.

Докладніше на cimaglobal.com і в Twitter

Хочете підготуватись до іспиту на сертифікат CIMA? Пройдіть комплексний курс «CIMA.Гарантія», щоб опанувати знання та навички ефективного управлінця! Зареєструйтесь та пройдіть 4 пробних уроки курсу безкоштовно, щоб познайомитись із його програмою!
Чи плануєте ви здавати іспит на сертифікат CIMA Cert PM(rus)?

Рекомендуємо пройти:

Тест: Инновации в компании

Тест: Инновации в компании