Ірина Корецька про важливість роботи та самоосвіти бухгалтера

2019-01-15
2454

Ми досі під великим враженням від спілкування з цією чудовою жінкою, мамою та не менш цінним і відповідальним фінансовим спеціалістом. Життєва енергія Ірини, її жага до світлого майбутнього країни та відданість своїй професії, надихає позитивними емоціями кожну людину (нашу команду так точно;)! До того ж, вона є однією з найвідданіших студентів Фінансової академії “Актив”. Протягом останніх 3-х років жінка слухає наші вебінари та тренінги, а з допомогою викладачів фінакадемії займається підвищенням власного професійного рівня.
Знайомтеся, Ірина Григорівна — головний бухгалтер провідного українського підприємства з поставки стелажного обладнання до країн Європи.

Посада: головний бухгалтер ТзОВ “НВП “ІМВО”

Закінчила курс: ДипІФР. Гарантія

Присвятити своє життя роботі в фінансовій сфері пані Ірина вирішила ще в підлітковому віці. Мама нашої героїні працювала економістом, тому Ірина Григорівна анітрохи не сумнівалася у виборі власної професії. Наразі вона працює головним бухгалтером на успішному підприємстві і постійно намагається покращити свої знання та підвищити професійну кваліфікацію.

“Не дуже пам’ятаю чого я прагнула в дитинстві, але в підлітковому віці я вирішила йти по стопах мами та стати фінансовим спеціалістом. Коли я почала навчатися в університеті, а згодом стала працювати за спеціальністю, я зрозуміла, що це дійсно моя справа! Попри те, що я працюю головним бухгалтером, маю велику родину і обмаль часу, я постійно намагаюся займатися самоосвітою. Я вважаю, що професія бухгалтера є однією з найбільш необхідних в нинішній час і може змінити життя країни на краще. Не всі розуміють і гідно можуть оцінити важливість роботи бухгалтера. Якщо з відповідальністю підходити до справи, навчитися правильно підбирати методологію обліку, аналізувати ризики, які можуть статися від певних моментів — можна покращити економіку не тільки компанії чи підприємства, а й усієї країни в цілому”.

Вимоги у законодавстві змінюються, конкуренція на ринку праці зростає, а роботодавці бажають бачити в своєму колективі лише найкращих спеціалістів. В зв’язку з цим, людям потрібно завжди займатися підвищенням рівня своєї професійної кваліфікації. Ірина розуміє, що без постійного покращенням професійних здібностей, фінансовий спеціаліст не може досягнути успіху.

“Фінансист повинен завжди покращувати свій професійний рівень, завжди є потреба знати більше. Коли я потрапила на роботу в велике підприємство, переді мною постала необхідність аналізувати всі його витрати та прибутки, проте навичок для цього не вистачало. Саме тому я пішла на ваші курси підвищення кваліфікації і, цього разу, приділила увагу МСФЗ. Коли я почала вивчати міжнародні стандарти фінансової звітності на вашому онлайн-курсі, я зрозуміла, що вони правильно побудовані і призначені для якісного та зрозумілого функціонування фінансової системи. Коли ідентифікація операцій в компанії відбувається правильно і люди мають можливість отримувати дивіденди, звичайно, що інвестиції будуть поступати, а сам бізнес — розвиватися”.

Наразі Ірина в декретній відпустці, проте жага до навчання не залишає її. Жінку активно підтримує її родина, а діти є головним стимулом ставати краще. Вона вважає, що відома фраза Аліси: “Нужно бежать со всех ног, чтобы только оставаться на месте, а чтобы куда-то попасть, надо бежать, как минимум, вдвое быстрее!” в дитячому романі Льюїса Керрола “Аліса в Задзеркаллі” є дуже актуальною для спеціалістів різної галузі.

“Незважаючи на те, що я зараз в декретній відпустці та займаюсь вихованням мого маленького синочка Ігорчика, я знову вирішила повернутися до навчання. Я розумію, що фінансистам не можна розслаблятися, адже інформація змінюється, а конкуренція зростає. Тим паче, що мені є з чим порівнювати. Був час, коли я працювала в небанківській фінансовій установі, яка має свою специфіку. За той період роботи, я не працювала з такими податками, як ПДВ, податок на прибуток і т.д. Наздогнати втрачену інформацію було досить складно.
Мені дуже сподобався підхід працівників та викладачів фінакадемії до своїх студентів, тому я знову з вами і проходжу “ДипІФР”. До речі, я ще зацікавилася курсами по управлінському обліку та внутрішньому аудиту.
Минулого разу в мене були деякі складнощі з проходженням курсу і я повністю його не закінчила. Сподіваюся, що цього разу в мене все вийде, тим паче, що я помічаю, наскільки академія розвинулася та вдосконалилася, а це — дуже добре для студентів”.

Пані Ірина бажає молодим фінансовим спеціалістам терпіння і успіхів у роботі, гарних стосунків з колегами та порозуміння з керівниками.

“Наостанок я хочу побажати всім вашим студентам гарного навчання, терпіння та успіхів. Не треба опускати руки, навіть в разі невдач! Всім моїм колегам я бажаю легкості в роботі, порозуміння з іншими відділами і, щоб дебет сходився з кредитом ;) Треба зробити все, щоб наша країна та економіка в країні процвітали!”.

Ми також бажаємо пані Ірині успіхів у навчанні та великих досягнень в професійній діяльності. Ми впевнені, що наша студентка на “відмінно” складе підсумковий іспит та отримає бажаний диплом від АССА.

Запишитесь на курс “ДипИФР.Гарантия”, чтобы также стать специалистом по МСФО и успешно сдать экзамен АССА ДипИФР-рус с первого раза!

Рекомендуємо пройти:

Тест по МСФО с ответами

Тест по МСФО с ответами