Спілкувалася:

копірайтер проектів Фінансової академії Актив, Finassessment та Finrabota, UGC-редактор

Тетяна Твердохлібова про вивчення МСФЗ

Тетяна Твердохлібова про вивчення МСФЗ та плани на диплом АССА DipIFR (rus)

2021-11-08
1024

Посада: головний бухгалтер

Пройшла курс: «ACPM: МСФЗ» з програми «ДипІФР.Гарантія»

«Рух — це життя» стало гаслом нашої героїні не тільки в повсякденному житті, але й у професії та навчанні. Тетяна Твердохлібова працює головним бухгалтером на підприємстві, яке ще не перейшло на звітність згідно МСФЗ. Але наша героїня вирішила вивчити міжнародні стандарти та отримати диплом ACCA DipIFR (rus) для власного розвитку в професії. Тетяна пройшла поки що першу частину курсу «ДипІФР.Гарантія», але вже має що розказати про ACPM та успіхи в навчанні. Ось власне її історія.

“Привіт! Мене звати Тетяна. На сьогоднішній день я студент Фінансової Академії Актив. А також головний бухгалтер на підприємстві з виробництва печива та кондитерських виробів, яке поки що працює за національними положеннями (стандартами) бухгалтерського обліку.

Напевно, саме моя професія навчила мене бути весь час в тонусі і не зупинятись на досягнутому. «Рух — це життя» стало моїм гаслом. І якщо спочатку це були невтомні пошуки себе і сумніви, чи вірно я обрала свій шлях, то з часом прийшло розуміння, що саме в цій професії і саме завдяки систематичності, розвиненому мисленню, наполегливості і цілеспрямованості можна досягти успіху і кар’єрного зростання.

МСФЗ давно привертали мою увагу. Але тоді це була лише цікавість в плані порівняння національних стандартів і міжнародної системи звітності. Саме тоді я вперше звернула увагу на Фінансову Академію Актив, та без вагань повернулась до неї, коли прийняла рішення навчатись та професійно розвиватись.

Заняття в форматі «онлайн» трохи викликали сумнів у можливості отримати необхідні знання. Адже коли починаєш вивчати нові напрямки, завжди виникає купа запитань, на які хочеш отримати негайно відповідь, щоб мати змогу рухатися далі. Але наразі це стало великим плюсом, адже система «онлайн» дає можливість займатися у вільний час, зосередитись над матеріалом. Головне мотивувати і підтримувати себе у моменти, коли здається що це надто складно і неможливо, розвинути самодисципліну та правильно організувати себе і свій час.

Позаду залишились 100 днів навчання на курсі ACPM. Попереду курс Комплексна практична підготовка до екзамену ACCA DipIFR та тренінг Інтенсив по підготовці до сесії АССА DipIFR (rus). За цей час прослухала безліч лекцій. Ніби за абеткою, модуль за модулем пройшла від класичних стандартів до консолідованої фінансової звітності. Найбільше сподобалась подача матеріалу, бажання лекторів правильно донести інформацію, вкласти знання, розвинути в слухачах любов до МСФЗ і бажання вчитися та рухатись далі

На сьогодні МСФЗ для мене — це новий етап і ще одна важлива та вирішальна сходинка в моєму професійному розвитку. В червні наступного року планую складати іспит DipIFR(rus), а отже попереду чекає багато нової інформації, навчання і роботи над собою”.

Бажаєте так само стати спеціалістом з МСФЗ і підготуватись до іспиту АССА DipIFR (rus), займаючись у власному темпі? Запишіться на курс «ДипІФР.Гарантія» та отримайте безкоштовний доступ до перших 3-х занять курсу.

Рекомендуємо пройти:

Тест по МСФО с ответами

Тест по МСФО с ответами