Автор:

головний редактор блогу Фінансової Академії Актив, креатор email-розсилок

Анна Верба очолила Academy of Certified Professional Managers

CEO & Co-Founder Фінансової Академії Актив очолила Academy of Certified Professional Managers

2021-12-14
4161

Фінансова Академія Актив уже кілька років володіє британською Academy of Certified Professional Managers (ACPM). З осені 2021 року директором ACPM стала Анна Верба – CEO & Co-Founder Фінансової Академії Актив.

Наша академія активно співпрацювала із британською Академією Сертифікованих Професійних Менеджерів. Ми допомагали розвивати спільноту та забезпечували її стабільну роботу, створили для них спеціалізовані сайти та сприяли проведенню профільних зустрічей та заходів.

У період активного зростання популярності онлайн-освіти члени ACPM були налаштовані тримати курс на роботу зі знаннями та навичками фінансових менеджерів у digital-напрямку. Але їм не вистачило досвіду, щоб відповідати новим викликам часу та використати сучасні інструменти для досягнення своїх цілей.

Співзасновник Фінансової Академії Актив Анна Верба побачила у цій ситуації перспективи розвитку та запропонувала ACPM стати британською частиною академії.

Угода відбулася і директором ACPM був призначений один із її членів — Річард Ерік Лоуренс Оліфант. Ми продовжили втілювати плани організації з розширення аудиторії академії та зробили Фінансову Академію Актив акредитованим провайдером ACPM.

Восени 2021-го директор ACPM пан Річард Ерік Лоуренс Оліфант склав повноваження та вийшов на пенсію. Цю посаду обійняла CEO & Co-Founder Фінансової Академії Актив Анна Верба.